Quantcast

Problem With Uploads?

Aussie Home Brewer

Help Support Aussie Home Brewer:

dane

Member
Joined
3/12/02
Messages
3,876
Reaction score
465
I have had some reports of people having issues uploading files during a post.

Can you let me know if you are having a problem in this thread and I will try and track down the problem.

Uploading files is working fine for me so I'm not sure what the problem is at this stage.

comingsoon.jpg
 

Doc

Doctor's Orders Brewing
Joined
7/12/02
Messages
7,713
Reaction score
39
Location
Sydney
Working for me in this forum. Not working in two others.
Is it a forum based permission/problem ?

Beers,
Doc

beer_breakfast.jpg
 

Backlane Brewery

Well-Known Member
Joined
1/12/04
Messages
397
Reaction score
0
Wasn't working the other day, seems fine now.


jeez your uncle was a handsome chap Dane.

sea2.jpg
 

Guest Lurker

Big Dog Brewing
Joined
21/11/03
Messages
2,063
Reaction score
2
Doc said:
Working for me in this forum. Not working in two others.
Is it a forum based permission/problem ?

Beers,
Doc
[post="46570"][/post]​

I think so. I managed to load a dog photo to one thread no problems. Tried numerous times to load the police letter about my hops to the hop thread (Getting hop plants), no go. Both jpg files, both small. I still have plenty of my 5 Meg allowance. Either clicking on submit post, or on add attachment to post, get directed to the main index page which comes up with done on the bottom but is a blank page. Been happening ever since the upgrade.

EDIT Just tried to edit and add the attachment to this post, no go, same problem
 

dane

Member
Joined
3/12/02
Messages
3,876
Reaction score
465
Ok so what forums are people having problems posting in?

Ans Guest Lurker your having a problem uploading a pic in thos forum as well?
 

Doc

Doctor's Orders Brewing
Joined
7/12/02
Messages
7,713
Reaction score
39
Location
Sydney
I wonder if it is a timeout thing ?
Is there a timeout setting to play with Dane ?

Doc
 

Doc

Doctor's Orders Brewing
Joined
7/12/02
Messages
7,713
Reaction score
39
Location
Sydney
The Pub is proving a problem for me.

Beers,
Doc
 

dane

Member
Joined
3/12/02
Messages
3,876
Reaction score
465
Doc said:
I wonder if it is a timeout thing ?
Is there a timeout setting to play with Dane ?

Doc
[post="46577"][/post]​
Nope - well not in the AdminCP - there could be a manu file edit. But I doubt that is it.

Doc said:
The Pub is proving a problem for me.

Beers,
Doc
[post="46578"][/post]​
I have just reconfirmed and re-synced all the forum permissions. I'll see if I can post in the Pub now.

PS. this is the first time i've used the multi-quote thing :eek: Pretty Cool
 

dane

Member
Joined
3/12/02
Messages
3,876
Reaction score
465
Ok problem has been confirmed with certain types of jpgs.

If you try and post a jpg and you just get a white blank page can you please email me the image so I can collect them.

I'll bring this up with Invision.

THanks guys.
 

wee stu

wee stu's brury - hand made beers, award winning l
Joined
14/8/03
Messages
1,620
Reaction score
2
devil_in_a_kilt.jpg

Sorry, that worked :huh:
 

barls

causer of chaos and mayhem
Joined
30/1/05
Messages
6,166
Reaction score
784

works for me
 

dane

Member
Joined
3/12/02
Messages
3,876
Reaction score
465
Hahahah at some of these pics!

It seems it is affecting a certain type of jpg, I haven't sussed it all out yet, but good to see that most people are able to upload.
 

NRB

Well-Known Member
Joined
25/11/04
Messages
1,028
Reaction score
6
If we're testing photos, I'll folow the tattoo theme.
tattoo_4.jpg

Looks like it works for me.
 

Latest posts

Top